Lirik Lagu Intan Rahma - Pengen Nyokot Kowe

Lirik Lagu Pengen Nyokot Kowe - Intan Rahma
Artist : Intan Rahma
Judul Lagu : Pengen Nyokot Kowe
Ciptaan : Danangdanzt
Album : Single
Label : DanangDanzt Music Production

Intan Rahma - Pengen Nyokot Kowe

Lirik Lagu "Pengen Nyokot Kowe" dari Intan Rahma. Lagu ini masih berupa single yang didistribusikan oleh label DanangDanzt Music Production. Berikut kutipan lirik lagunya "aku kekes kesel mikir kowe aku gemes pengen nyokot kowe bola bali mung tok sepelekke  …". Anda bisa membeli lagu ini lewat media digital seperti iTunes, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian online musik lainnya. Selengkapnya Lirik Lagu Pengen Nyokot Kowe yang dinyanyikan oleh Intan Rahma. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Lirik Lagu Pengen Nyokot Kowe

aku kekes kesel mikir kowe
aku gemes pengen nyokot kowe
bola bali mung tok sepelekke
yen terus ngene wes ra sayang jenenge

winginane kowe iseh tak maafke
neng saiki aku miker sak tenane
sabar iki mesti ono batese
yen wis ra kuat isoh metu sungune

asline aku sopo mbok anggep opo
kok kowe tego
rasane neng ati loro
kowe mbalelo gawe perkoro

mending aku mlaku dewe
ra karo kowe yowis nasipe
nganti entek sabare
ra kuat pikire pengen nyokot kowe

ra perlu miker dowo yen ninggal kowe lungo
ra gawe seneng kowe malah mung gawe loro
sayang ku mbien gedhe saiki wis ra ono
di sayang tenanan malah ngeboti sing liyo
yowis teko lakoni ninggal kowe ra rugi
ket mbien mung ngeneki kowe yo ra perduli
ra karep tak baleni kabeh cerito iki
getun ku nglanggati mending tak lungo saiki

kesel pikire
gemes rasane
mikir kowe edan dewe

ra kuat atine
semene wae
aku iki ngomong sak nyatane

aku kekes kesel mikir kowe
aku gemes pengen nyokot kowe
bola bali mung tok sepelekke
yen terus ngene wes ra sayang jenenge

asline aku sopo mbok anggep opo
kok kowe tego
rasane neng ati loro
kowe mbalelo gawe perkoro

mending aku mlaku dewe
ra karo kowe yowis nasipe
nganti entek sabare
ra kuat pikire pengen nyokot kowe

asline aku sopo mbok anggep opo
kok kowe tego
rasane neng ati loro
kowe mbalelo gawe perkoro

mending aku mlaku dewe
ra karo kowe yowis nasipe
nganti entek sabare
ra kuat pikire pengen nyokot kowe

Pemberitahuan/Notice: Situs ini tidak membagikan link Download MP3 lagu tersebut di atas / This site does not share the MP3 Download link of the song mentioned above. All song lyrics on this website is copyright / property of the authors, artists, bands and music labels are concerned. all materials contained in this site including the lyrics of the song are for promotional and evaluation purposes only.

Rekomendasi Lirik