Home » , » Lirik Lagu Vita Alvia - Ndang Minggato

Lirik Lagu Vita Alvia - Ndang Minggato

Lirik Lagu "Ndang Minggato" dari Vita Alvia. Lagu ini merpakan Cover Despacito Luis Fonsi dan masih berupa single yang didistribusikan oleh label Samudra Record. Berikut cuplikan teks lagunya "kowe wes eroh aku mati roso tapi kok kowe sek ora …".
Lirik Lagu Ndang Minggato

Lirik Lagu Vita Alvia - Ndang Minggato

Lirik Lagu Vita Alvia - Ndang Minggato

Details

Penyanyi : Vita Alvia
Judul Lagu : Ndang Minggato
Lirik : Trio Mbonang
Album: House Music Kepaling
Label : Samudra Record

Ndang Minggato artinya cepatlah pergi, lagu ini merupakan lagu cover despacito yang dinyanyikan oleh luis fonsi dan kali ini dinyanyikan oleh Vita Alvia dalam versi Jawa.
Baca juga: Lirik Lagu Vita Alvia Mergo Sing Ono Maning
“Ndang Minggato" merupakan single terbaru dari Vita Alvia. Berikut Lirik Lagu Ndang Minggato yang dinyanyikan oleh Vita Alvia. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.
Lirik Ndang Minggato

kowe wes eroh aku mati roso
tapi kok kowe sek ora rumongso
lagak bodo koyo ora nduwe duso
yeah

aku ra seneng kowe
aku jengkel nong kowe
wes bosen kowe ngomong
sorry sorry

masio kowe ganteng aku ora getun
yen kowe ngambul aku yo ora bingung
tresnoku luntur goro goro awakmu
wis sering ngelukai hati

tak akoni kowe kuwi kuat mental
tampang melas iku seng mok gawe modal
ben ketok melasi aku iso nyepuro
yahhh

mok pikir aku iki ora normal
saiki aku wis ora iso sabar
malah noleh wajahmu pingin tak cakar...

ndang minggato
tak jaluk kowe ndang minggato
atiku iki wes kadung loro
ora sepisan kowe suloyo
ndang minggato
sepisan maneh ndang minggato
ora kuat aku nahan loro
wajahmu pengen ndang tak lalekno

tego tegone kowe nyulayani janji
opo aku iki nduwe salah
teganya kau mendua
ngomongmu bocah kuwi amung koncomu
kok gampange aku percoyo
ora ono curigo
ra ono curigo

he kowe ndang ngaliyo pacarmu ajaken lungo
ojo sampek ketok moto kono ilango sing adoh
mumpung gurong wajahmu kuwi tak balang boto
iso nekat aku yen ati loro
opo kowe wes ora nduwe ati
kiro kiro kiro kiro kiro atimu ning ndi
penake kowe iso ngelakoni gendakan
ngenalno aku jare kowe mung koncoan

minggato minggato
kono ndang minggato
atiku wis loro ora ono tresno
benci aku benci benci karo awakmu
suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

minggato minggato
kono ndang minggato
atiku wis loro ora ono tresno
benci aku benci benci karo awakmu
suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

ndang minggato
tak jaluk kowe ndang minggato
atiku iki wes kadung loro
ora sepisan kowe suloyo
ndang minggato
sepisan maneh ndang minggato
ora kuat aku nahan loro
wajahmu pengen ndang tak lalekno

Disclaimer : Blog ini tidak menyediakan link Download lagu Vita Alvia - Ndang Minggato mp3. All song lyrics on this website is copyright / property of the authors, artists, bands and music labels are concerned. all materials contained in this site including the lyrics of the song are for promotional and evaluation purposes only.
Thanks for reading Lirik Lagu Vita Alvia - Ndang Minggato

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »
Jessica Putri
Lirik Lagu 2017 Updated at: 18:01:00