Home » , , , » Lirik Lagu Syamsul Yusof & Dato' AC Mizal Feat. Shuib - Senorita (Ost Abang Long Fadil 2)

Lirik Lagu Syamsul Yusof & Dato' AC Mizal Feat. Shuib - Senorita (Ost Abang Long Fadil 2)



Lirik Lagu "Senorita" dari Syamsul Yusof & Dato Ac Mizal Feat. Shuib. Lagu ini masih berupa single dan merupakan Ost Abang Long Fadil 2 yang didistribusikan oleh label Arteeffects & President Productions. Berikut cuplikan teks lagunya"Kau buat aku terpana, kau buatKu hilang kata, kau buat tidur …".
Lirik Lagu Senorita

Lirik Lagu Syamsul Yusof & Dato' AC Mizal Feat. Shuib - Senorita (Ost Abang Long Fadil 2)


Details

Artis : Syamsul Yusof & Dato Ac Mizal Feat. Shuib
Judul Lagu : Senorita (Ost Abang Long Fadil 2)
Komposer : Syamsul Yusof
Lirik : Syamsul Yusof/Anwar Fazal
Produced By: Arteeffects & President Productions.

“Senorita" merupakan single terbaru dari Syamsul Yusof & Dato Ac Mizal Feat. Shuib. Berikut Lirik Lagu Senorita yang dinyanyikan oleh Syamsul Yusof & Dato Ac Mizal Feat. Shuib. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.
Lirik Senorita

(Chorus)
Kau buat aku terpana,
Kau buatKu hilang kata,
Kau buat tidur tak lena sampai nak naik gila,
Mandiku rasa tak basah
Demamku tak kebah-kebah,
Jangan kau biarku rebah,
Ku mahu terus gagah.

Degup jantungku palpitasi,
Cepu mindaku halusinasi,
Mari kesini marilah oh Senorita. (Repeat)

Bagaikan bidadari dari syurga.Kadang2 aku panggil kamu senorita.Panggilan manja untuk buat kau suka Jatuh cinta mamacita!
Dia tidak pandang Evo, Lambo dia cuma cari yg jujur abg tak poyo.

Yeah cintanya bagai letrik bukan egosentrik dia suka picnic pakai lipstik filem klasik memang hotchick. Uh,fabolous marvelous tapi sgt jealous! uh thats cool!

Ohh..She' so fine she's so good everybody in the hood say.
Ohh..wanna know, email, Twiiter, Facebook IG tell me baby.

(Chorus)

Second verse
Now 123 to the 4 everybody get down to the flow, jika ada salah silap abg let me know, Dia dari kuala lumpur!

Abg tiada banglo,bukan mcm pablo, money2 cash flow, oh No!

What? Bukan saja cantik tapi juga sempurna, kalau ada jodoh takkan kemana. Siapa kata abg badboy2 huh 2× I'm a good boy!

Ohh..She' so fine she's so good everybody in the hood say.
Ohh..wanna know, email, Twiiter, Facebook IG tell me baby.

Beriku ruang sayangku
Jangan kau kata NO dulu
Ku mahu bukti padamu
Aku soldadu kamu

Bak kata Bruno Mars dulu, I would catch grenade for you, Aku lebih dari itu, I wanna go to Jannah with you

Cukup-cukuplah sudah
kita main-main madah
aku lelah, hampir rebah, engkaulah senorita....engkaulah senorita..

Doa dulu
Sampai waktu
Kau dan aku,satu.

Cuba goyang macam lagu boom boom pow. Tahu lagu dulu lagu boom boom pow? Black eyed peas abang bukan polis jangan senyum sinis jangan menangis hah.

Disclaimer : Blog ini tidak menyediakan link Download lagu Syamsul Yusof & Dato' AC Mizal Feat. Shuib - Senorita (Ost Abang Long Fadil 2) mp3. All song lyrics on this website is copyright / property of the authors, artists, bands and music labels are concerned. all materials contained in this site including the lyrics of the song are for promotional and evaluation purposes only.

Thanks for reading Lirik Lagu Syamsul Yusof & Dato' AC Mizal Feat. Shuib - Senorita (Ost Abang Long Fadil 2)

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »
Jessica Putri
Lirik Lagu 2017 Updated at: 19:38:00