Lirik lagu Banyu Langit - Didi Kempot

Lirik Lagu "Banyu Langit" dari Didi Kempot. Lagu ini masih berupa single yang diciptakan oleh Didi Kempot dan didistribusikan oleh label Suara Musik Buana (sumbu record). Berikut cuplikan teks lagunya "Sworo angin, angin sing ngreridu ati ngelingake sliramu sing tak …".
Lirik Lagu Banyu Langit

Lirik lagu Banyu Langit - Didi Kempot


Details

Penyanyi : Didi Kempot
Judul Lagu : Banyu Langit
Ciptaan : Didi Kempot
Label : Suara Musik Buana (sumbu record)

“Banyu Langit" merupakan single terbaru dari Didi Kempot. Berikut Lirik Lagu Banyu Langit yang dinyanyikan oleh Didi Kempot. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.
Lirik Banyu Langit

Sworo angin, angin sing ngreridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis ngetokke eluh neng pipi
suwe ra weruh senajan mung ono ngimpi

Ngalemo, ngalem neng dodoku
tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo, ngalemo neng aku
ben ra adem kesiram udaning dalu

Banyu langit sing ono nduwur kayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong sing kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purba
melu krungu swaramu ngomongke lopo
Ademe gunung merapi purba
sing neng langgran Wonosari Yogyakarta

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan gerimis teles ono klambi iki
jroning dodo ben ra garing ngekep janji
Ora lamis nggedhineng nggonku nresnani
nganti kapan aku ora biso bali

Ademe gunung merapi purbo
melu krungu suaramu ngomongke lopo

Ademe gunung merapi purbo
sing neng langgran Wonosari Yogjokarto

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti seprene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane
Baca juga: Lirik Lagu Dalan Anyar Didi Kempot
Disclaimer : Blog ini tidak menyediakan link Download lagu Banyu Langit - Didi Kempot mp3. All song lyrics on this website is copyright / property of the authors, artists, bands and music labels are concerned. all materials contained in this site including the lyrics of the song are for promotional and evaluation purposes only.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel