Home » , » Lirik Lagu Mas Paijo - Balasan Dek Lastri Despacito versi Jawa

Lirik Lagu Mas Paijo - Balasan Dek Lastri Despacito versi Jawa



Lirik Lagu "Mas Paijo", Lagu ini merupakan Balasan Dek Lastri Despacito versi Jawa. Berikut cuplikan teks lagunya "kok akeh wong do rasan-rasan ngomong jere aku ngeliyo tenan... yeahh o niki ora mung …".

Lirik Lagu Mas Paijo - Balasan Dek Lastri Despacito versi Jawa


Penyanyi : Parodi Despacito versi Jawa
Judul lagu : Mas Paijo
Pencipta : -
Album : Lagu cover Populer

Mas Paijo adalah lagu Balasan Dek Lastri Despacito versi Jawa. Berikut selengkapnya Lirik Lagu Mas Paijo. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.
Lirik Lagu Mas Paijo Despacito

kok akeh wong do rasan-rasan
ngomong jere aku ngeliyo tenan... yeahh
o niki ora mung sepisan sayang yeahh...
o u woo... buyar

mas mas mbok ojok digubris
pisah iku dalan sing tragis
malah gae aku dadine sensi... sensi...

sak jane ku yo angele move on
masio wong wong omong sampean o'on
iki neng atiku wes sampean sihir sihir
sihir dadi sampe ra iso move on

duh... kok sampean iso sampe loro untu
opo sampean lali ra tuku jamu
mangkane jo mung ngilengke tuku pulso...

o... yeahh
yahh... mas aku pengen sampean balik normal
ojo cemburu terus ngono to mas
yen aku berubah ku njalok pangapuro

mas paijo
neng kene aku iki mung cah kerjo
ra macem macem ra neko neko
dek lastri iki yo ngerti duso

mas paijo
koncoku kui ncen bosku anyaran
bos bebek pagoane neng sarangan
mangkane aku kerjo tenanan

sepurane sepurane aku jarang ngabari
aku lagi enthuk shift bengi
turu esok kerjone sewengi
aku ora bakal lali lan ra bakal mblenjani
ra neko karo si bandi
bos ku bebek seng mbok cemburoni

yo neng kene ku cah kerjo kulakan bebek neng solo
madiun, nganjuk, soroboyo lan ku ra pernah ngeliyo
yo tau rodok seneng karo seng jenenge bambang
tapi gak sido seneng mergo untune abang
pancen ra ono seng so nandingi sampean hee..
ra tego ra tego ngomongi ro sampean hee
mulo percoyo ro sliraku iki to mas he
ben iso koyo seng wes mulo mas he

ra sido ra sido aku ora tego
yen ora percoyo ngaliho ngaliho
sayang ku ra betah ku ra njalok pisah
yo wes ojo brubah yo wes ojo pisah

ra sido ra sido aku ora tego
yen ora percoyo ngaliho ngaliho
neng yen mbok paido wes aku ra popo
yen numpak motor o mung ba bayoho eee...

mas paijo
neng kene aku iki mung cah kerjo
ra macem macem ra neko neko
dek lastri iki yo ngerti duso

mas paijo
koncoku kui ncen bosku anyaran
bos bebek pagoane neng sarangan
mangkane aku kerjo tenanan

sepurane sepurane aku jarang ngabari
aku lagi enthuk shift bengi
turu esok kerjone sewengi
aku ora bakal lali lan ra bakal mblenjani
ra neko karo si bandi
bos ku bebek seng mbok cemburoni

mas paijo
eleng sliramu ngajak neng suroboyo
bar kui terus langsung moro mojokerto
neng kono sampe dino seloso

ra sido ra sido aku ora tego
yen ora percoyo ngaliho ngaliho
tenanan ku yo setia
karep iso dadi bahagia

ra sido ra sido aku ora tego
yen ora percoyo ngaliho ngaliho
tenanan ku yo setia
karep iso dadi bahagia
mas paijo

Disclaimer : Blog ini tidak menyediakan link Download Lagu Mas Paijo - Balasan Dek Lastri Despacito versi Jawa. All song lyrics on this website is copyright / property of the authors, artists, bands and music labels are concerned. all materials contained in this site including the lyrics of the song are for promotional and evaluation purposes only.

Thanks for reading Lirik Lagu Mas Paijo - Balasan Dek Lastri Despacito versi Jawa

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »
Jessica Putri
Lirik Lagu 2017 Updated at: 15:13:00