Home » » Lirik Lagu Dalan Anyar - Didi Kempot

Lirik Lagu Dalan Anyar - Didi Kempot



Lirik Lagu "Dalan Anyar" dari Didi Kempot. Lagu ini diciptakan sendiri oleh Didi Kempot dan masih berupa single. Berikut cuplikan teks lagunya "kembang tebu sing kabur kanginan saksi bisu sing dadi kenangan prasetyamu kuwi  …". 

Lirik Lagu Dalan Anyar - Didi Kempot

Lirik Lagu Dalan Anyar - Didi Kempot

Penyanyi : Didi Kempot
Judul Lagu : Dalan Anyar
Ciptaan : Didi Kempot

Dalan Anyar adalah lagu single terbaru dari Didi Kempot. Berikut selengkapnya Lirik Lagu Dalan Anyar yang dinyanyikan oleh Didi Kempot. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.
Lirik Dalan Anyar

kembang tebu sing kabur kanginan
saksi bisu sing dadi kenangan
prasetyamu kuwi mung kiasan
tresnamu saiki wis ilang

neng dalan anyar kowe karo sopo
aku ngerti dewe neng ngarepe moto
neng dalan anyar kowe karo sopo
neng kulon terminal kertonegoro ngawi

kembang tebu sing neng sawah nggrudo
ora garing senajan mongso ketigo
tansah eling jaman semono
neng kulon terminal kertonegoro

neng dalan anyar kowe karo sopo
aku ngerti dewe neng ngarepe moto
neng dalan anyar kowe karo sopo
neng kulon terminal kertonegoro

neng dalan anyar kowe karo sopo
aku ngerti dewe neng ngarepe moto
neng dalan anyar kowe karo sopo
neng kulon terminal kertonegoro ngawi

neng dalan anyar kowe karo sopo
neng kulon terminal kertonegoro
neng dalan anyar kowe karo sopo
neng kulon terminal kertonegoro ngawi

Disclaimer : Blog ini tidak menyediakan link Download Lagu Dalan Anyar - Didi Kempot. All song lyrics on this website is copyright / property of the authors, artists, bands and music labels are concerned. all materials contained in this site including the lyrics of the song are for promotional and evaluation purposes only.

Thanks for reading Lirik Lagu Dalan Anyar - Didi Kempot

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »
Jessica Putri
Lirik Lagu 2017 Updated at: 19:02:00