Home » » Lirik Lagu 123 (Siji Loro Telu) - Nella Kharisma Feat. Simon

Lirik Lagu 123 (Siji Loro Telu) - Nella Kharisma Feat. Simon



Lirik Lagu "123 (Siji Loro Telu)" dari Nella Kharisma feat. Simon. Lagu ini diciptakan oleh Wong Dadi dan masih berupa single yang didistribusikan oleh label DSA Records. Berikut cuplikan teks lagunya "rasane dadi bujang tuo ati ngenes pikiran werno-werno bengi ra iso turu…".
Lirik Lagu 123 (Siji Loro Telu)

Lirik Lagu 123 (Siji Loro Telu) - Nella Kharisma Feat. Simon

Lirik Lagu 123 (Siji Loro Telu) - Nella Kharisma Feat. Simon

Penyanyi : Nella Kharisma
Featuring : Simon
Judul Lagu : 123 (Siji Loro Telu)
Ciptaan : Wong Dadi
Label : DSA Records

"123 (Siji Loro Telu)" adalah lagu single terbaru dari Nella Kharisma kali ini berduet dengan Simon. Berikut selengkapnya Lirik Lagu 123 (Siji Loro Telu) yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.
Lirik 123 (Siji Loro Telu)

rasane dadi bujang tuo
ati ngenes pikiran werno-werno
bengi ra iso turu, awak nganti kuru
pengen kudang kowe bocah ayu

duh kangmas opo wes ora kuat
rasane ngampek kowe sambat
becik enggal kawin milih sak karepe
rondo opo prawan podo wae

kok mumet ngerasakke uripku koyo ngene
kalau pengin ngerabi rabi karo wong ayu
tapi kenyataanne aku nemu rondo lemu
uwis lemu yo ra ayu
tapi piye maneh iki wes dadi nasibku
prawan rondo tak pikir rapopo bagiku
lilo ra lilo aku kudu tetap lilo
gelem ra gelem timbang dadi bujang tuo

siji loro telu pancen wes dadi nasibku
siji loro telu oleh bojo rondo lemu
siji loro telu pancen wes dadi nasibku
siji loro telu oleh bojo ora ayu

ojo gelo mas, ojo gelo
senajan lemu keno kanggo konco turu

ela elo jas buka blankon ijo
ela elo pancen enak yen duwe bojo
ela elo iwak pitik rempelo ati
saben bengi awakku kesel dipijeti

duh kangmas opo wes ora kuat
rasane ngampek kowe sambat
becik enggal kawin milih sak karepe
rondo opo prawan podo wae

kok mumet ngerasakke uripku koyo ngene, kalau pengin ngerabi rabi karo wong ayu
tapi kenyataanne aku nemu rondo lemu, uwis lemu yo ra ayu
tapi piye maneh iki wes dadi nasibku, prawan rondo tak pikir rapopo bagiku
lilo ra lilo aku kudu tetap lilo, gelem ra gelem timbang dadi bujang tuo

siji loro telu pancen wes dadi nasibku
siji loro telu oleh bojo rondo lemu
siji loro telu pancen wes dadi nasibku
siji loro telu oleh bojo ora ayu

ojo gelo mas, ojo gelo
senajan lemu keno kanggo konco turu

ela elo jas buka blankon ijo
ela elo pancen enak yen duwe bojo
ela elo iwak pitik rempelo ati
saben bengi awakku kesel dipijeti

Disclaimer : Blog ini tidak menyediakan link Download Lagu 123 (Siji Loro Telu) - Nella Kharisma Feat. Simon. All song lyrics on this website is copyright / property of the authors, artists, bands and music labels are concerned. all materials contained in this site including the lyrics of the song are for promotional and evaluation purposes only.

Thanks for reading Lirik Lagu 123 (Siji Loro Telu) - Nella Kharisma Feat. Simon

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »
Jessica Putri
Lirik Lagu 2017 Updated at: 07:16:00