Home » » Lirik Lagu Lali Rasane Tresno - Nella Kharisma ft. ACW Star

Lirik Lagu Lali Rasane Tresno - Nella Kharisma ft. ACW Star



Lirik Lagu "Lali Rasane Tresno" dari Nella Kharisma. Lagu ini diciptakan oleh ACW Star dan ada di dalam album VA New Arista Vol. 3 yang didistribusikan oleh label DD Star Records. Berikut cuplikan teks lagunya "padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang wes suwe ora nyawang, opo kowe …". 

Lirik Lagu Lali Rasane Tresno - Nella Kharisma ft. ACW Star

Lirik Lagu Lali Rasane Tresno - Nella Kharisma ft. ACW Star

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Lali Rasane Tresno
Ciptaan: ACW Star
Album: VA New Arista Vol. 3
Label : DD Star Records

"Lali Rasane Tresno" adalah lagu single terbaru dari Nella Kharisma. Berikut ini lirik lagu Lali Rasane Tresno yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.
Lirik Lali Rasane Tresno

padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

biyen tau ono roso ning njero dodo
sak durunge kowe nggawe aku cidro
kowe tego ninggal lungo karo wong liyo
senadyan aku iki loro aku rapopo

wes suwe ora ketemu kowe teko nang arepku
kowe ngajak balen gawe kaget sakjroning atiku
tanpo roso bersalah kowe genggem tanganku
terus kowe ngomong pengen balen karo aku

goro-goro awakmu tau ninggalke aku saiki ilang tresnoku
sorry sorry to say deh aku raiso nrimo, mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan

padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

sak jembare laut samudro bakal tak sebrangi
demi ngentokne sliramu pamujaning ati
nanging opo kowe tego mblenjani janji
nganti eluh iki netes terus ning pipi

sudah lupakan saja cerita cinta kita berdua
karena di antara kita sudah tak ada rasa
rasa cinta yang dulu selalu ada
kini telah pergi menghilang, sayang

goro-goro awakmu tau ninggalke aku saiki ilang tresnoku
sorry sorry to say deh aku raiso nrimo, mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan

padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

Disclaimer : Blog ini tidak menyediakan link Download lagu Lali Rasane Tresno - Nella Kharisma mp3. Blog ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu Dunia beserta chord dan kunci Gitar. Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

Thanks for reading Lirik Lagu Lali Rasane Tresno - Nella Kharisma ft. ACW Star

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »
Jessica Putri
Lirik Lagu 2017 Updated at: 09:34:00