Home » , , , » Lirik Lagu Dek Lastri (Despacito versi Jawa)

Lirik Lagu Dek Lastri (Despacito versi Jawa)



Lirik Lagu "Despacito versi Jawa, Dek Lastri" dari Alif Rizky feat Fazayubdina. Lagu ini merupakan lagu parodi / cover Despacito miliknya Luis Fonsi. Berikut cuplikan teks lagunya "Ku ngerti dek koe mang wis bosen Padahal aku wonge setia Aku mung  …". 

Lirik Lagu Dek Lastri (Despacito versi Jawa)

Lirik Lagu Dek Lastri (Despacito versi Jawa)

Penyanyi : Alif Rizky feat Fazayubdina
Judul lagu : Dek Lastri Despacito versi Jawa
Album : Cover / Parodi Lagu Despacito Luis Fonsi

"Despacito versi Jawa, Dek Lastri" adalah lagu single terbaru dari Alif Rizky feat Fazayubdina. Alif Rizky bukan nama baru di dunia entertainment, sebelumnya ia merupakan salah satu kontestan ajang pencarian bakat Rising Star RCTI dan pernah menjadi anggota boyband S4. Berikut ini lirik lagu Despacito versi Jawa, Dek Lastri yang dinyanyikan oleh Alif Rizky feat Fazayubdina, semoga saja lagu ini bisa menghibur.
Baca juga lirik lagu Despacito versi Aslinya : Lirik Lagu Despacito Luis Fonsi
Lirik Despacito versi Jawa, Dek Lastri

Ku ngerti dek koe mang wis bosen
Padahal aku wonge setia
Aku mung didakeke pelarian yeahh..
wouwoo.. bubar...

Masalah ora wis wis dek
Jo mikirke awake dewe
Senajan ngono ora banal ku lali.. lali..
Aku tresno kowe ora sah Ditakon
Wis dilakoni ora sah dikongkon
Kowe Malah ngono dek
Opo iki jenenge takdir
Awake pants atiku goosing

Duh, loro untuku mikirno awakmu
Ket wingi bengi ra Ono kabarmu
Opo koe lagi ora ndue pulso
Oh yeah yahh
Awaku wis koyo wong ora normal
Kowe ngomong aku "sante yo mas"
Len Aku salad ku njaluk pangapuro

Dek Lastri, ojo dumenh ngono to dek ambe kulo
Koe cedak mbe lanang liyo ku ra rido
Koe ninggalna aku opo koe tego ?

Dek Lastri, ojo lunga to dek wong aku iseh tresno
Awake meh dewekan urip nang dunyo
Wes sue ora ketemu pengin cito
(Sue sue sue uwis sue)

Sak jujure ora relo Aku ora trio
Koe metu karo kan bocah
Tukang angon sing nembe dadi bos
(tukang angon tukang angon bebek)
Meh nganti japan ngapusi awake mben dino
Lungo purwokerto crito jebul koe ambek lanang liyo

De'e lungo lungo mbek Wong liyo
Tegal brebes purwokerto
Semarang lan Suroboyo
Jogja ning malioboro
Bahagiakno koe senajan Aku utang bank
Tagihan nganti numpuk dikejar kejar wong bank
Koe ninggalna Aku pas lagi sayang sayange
Buka Buka instagram foto de'e mbek koe
Awakku meh pisah dek
Aku yo kudu piye
Tulung jelasno dek Nang ndi salahe

Meh crito meh crito
Tapi ambe sopo
Atiku yo loro rapopo rapopo
Aku emoh pisah tapi yo uweslah
Senajan tresno yowes ikhlas waelah
oh yeah

Disclaimer : Blog ini tidak menyediakan link Download lagu Dek Lastri (Despacito versi Jawa) mp3. Blog ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu Dunia beserta chord dan kunci Gitar. Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

Thanks for reading Lirik Lagu Dek Lastri (Despacito versi Jawa)

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »
Jessica Putri
Lirik Lagu 2017 Updated at: 09:16:00