Home » , » Lirik Lagu Nella Kharisma – Separo Nyowo

Lirik Lagu Nella Kharisma – Separo Nyowo

Lirik Lagu Separo Nyowo


Penyanyi : Nella Kharisma
Judul lagu : Separo Nyowo
Ciptaan : Husen Albana
Album : Album Rojo
Label : Samudra Record

Nella Kharisma adalah penyanyi dangdut yang berasal dari kota Surabaya Jawa Timur, di tahun 2017 ini merilis lagu single berjudul 'Separo Nyowo'. Single tersebut berbahasa Jawa. Berikut ini Lirik Lagu Separo Nyowo yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma. Semoga bisa menghibur anda.

Lirik Separo Nyowo

"Separo Nyowo"

tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu

tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu

Disclaimer :  Blog http://liriklagudewi.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download Lagu Nella Kharisma Separo Nyowo mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.
Thanks for reading Lirik Lagu Nella Kharisma – Separo Nyowo
« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

0 comments: