Home » , » Lirik Lagu Mung Riko – Mahesa Feat Vita Alvia

Lirik Lagu Mung Riko – Mahesa Feat Vita Alvia

Lirik Lagu Mung Riko


Selawase Urip Iki
Mung Kanggo Riko

Setuhune Welas Iki
Mung Kanggo Riko

Seneng Urip Isun Iki
Yo Mergo Riko

Sing Ono Susaeh Ati
Dung Nyanding Riko

Reff :

Raino Lan Bengi Hang Isun Anteni
Yoro Mung Tekan Riko

Hang Isun Kangeni Hang Sun Impi-impi
Yoro Mung Rupan Riko

Seneng Urip Isun Iki
Yo Mergo Riko

Sing Ono Susaeh Ati
Dung Nyanding Riko

Suci Welas Iki
Mung Isun Hang Nduweni

Wengi Hang Sun Impi
Yo Mung Pujane Ati

Back To Top.

Isun Lan Riko Podo Ngimbangi
Nggowo Roso Welas Hang Suci

Ulan Lan Lintang Nyunari Wengi
Welas Iki Madangi Ati

Back To Reff

Selawase Urip Iki Mung Kanggo Riko
Setuhune Welas Iki Mung Kanggo Riko

Disclaimer :  Blog http://liriklagudewi.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download lagu Mung Riko Mahesa Ft. Vita Alvia mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.
Thanks for reading Lirik Lagu Mung Riko – Mahesa Feat Vita Alvia
« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

0 comments: