Home » , , » Lirik Lagu Vita Alvia – Nikung (feat. Mahesa)

Lirik Lagu Vita Alvia – Nikung (feat. Mahesa)

Lirik Lagu Nikung

sun kirimaken gending iki kanggo riko
hang bengen wis tau nyuguji roso
isun ngarepaken awak riko hang ring kono
biso nemu ganti lan biso lilo

salah isun otal ngumbar roso
kadung gedigi kari getun ring ati

apuwo bengen riko isun biso welas
sampek saiki rasane sing biso waras
kekarepan ati sing biso sun adangi
saiki getun angel dung ngelali

mung siji hang sun njaluk teko riko
lilakno isun disanding wong liyo
mung kari roso getun hang sun gowo
wis gawe getuh lan nyangoni riko loro

apuwo bengen riko isun biso welas
sampek saiki rasane sing biso waras
kekarepan ati sing biso sun adangi
saiki getun angel dung ngelali

mung siji hang sun njaluk teko riko
lilakno isun disanding wong liyo
mung kari roso getun hang sun gowo
wis gawe getuh lan nyangoni riko loro

mung siji hang sun njaluk teko riko
lilakno isun disanding wong liyo
mung kari roso getun hang sun gowo
wis gawe getuh lan nyangoni riko loro

Disclaimer :  Blog http://liriklagudewi.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download lagu Vita Alvia Nikung (feat. Mahesa) mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

Thanks for reading Lirik Lagu Vita Alvia – Nikung (feat. Mahesa)

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »
Jessica Putri
Lirik Lagu 2017 Updated at: 01:23:00

0 comments: