Home » , , » Lirik Lagu Mahesa – Sing Direstui (feat. Dewi Cinta)

Lirik Lagu Mahesa – Sing Direstui (feat. Dewi Cinta)

Lirik Lagu Sing Direstui


sing tego sak temene
nyawang banyu moto
hang netes ngepusi
pipin riko

sing nyejo sak benere
sing niat ngeloro
kelendi maning wong tuek
hang sing biso nompo

sing nyalahno kadong riko ngersulo
mergo nyatane isun hang ngeloro

sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
hang sun jaluk mung siji
riko tetep wangi masiyo isun sing ono

sing nyejo sak benere sing niat ngeloro
kelendi maning wong tuek hang sing biso nompo
sing nyalahno kadong riko ngersulo
mergo nyatane isun hang ngeloro

sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
hang sun jaluk mung siji
riko tetep wangi masiyo isun sing ono

tau tah isun ngeliyo, uwah roso ambi riko
tau tah isun ngeloro, tapi riko suloyo, uwah janji lan roso

sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
hang sun jaluk mung siji
riko tetep wangi masiyo isun sing ono

Disclaimer :  Blog http://liriklagudewi.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download Lagu Mahesa Sing Direstui (feat. Dewi Cinta) mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

Thanks for reading Lirik Lagu Mahesa – Sing Direstui (feat. Dewi Cinta)

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »
Jessica Putri
Lirik Lagu 2017 Updated at: 17:37:00

0 comments: