Home » » Lirik Lagu Via Vallen – Nyekso Batin (OM Aurora)

Lirik Lagu Via Vallen – Nyekso Batin (OM Aurora)

Lirik Lagu Nyekso Batin [OM Aurora]


kesel atiku sabar ngerteni
ngempet loro neng ati
tresno karo kowe opo kudu larane
nangis batin nganti koyo ngene

wes mas aku seng mundur
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
jalin cintane bubrah, roso ati ra nggenah
aku pengene pisah, nanging sliramu wegah

wes aku rak kuat, aku tak sek minggat
tresno iki udu dolanan, loro atiku, atiku loro

tresno seng suci sak ikine tinggal janji
tangise ati dadi siji

ra kuat aku, nyekso batine atiku
trimo mundur ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

wes mas ikhlasno aku
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti

njero dodo uwes nerimo
aku mung iso ndonga kowe gandeng lanangan liyo
aku tak seng lungo, atiku loro

tresno seng suci sak ikine tinggal janji
tangise ati dadi siji

ra kuat aku, nyekso batine atiku
trimo mundur ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

tresno seng suci sak ikine tinggal janji
tangise ati dadi siji

ra kuat aku, nyekso batine atiku
trimo mundur ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

ra kuat aku, nyekso batine atiku
trimo mundur ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

Disclaimer :  Blog http://liriklagudewi.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download lagu Via Vallen Nyekso Batin (OM Aurora) mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

Thanks for reading Lirik Lagu Via Vallen – Nyekso Batin (OM Aurora)
« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

0 comments: